Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Antimicrobial activity of lactic acid bacteria and the spectrum of their biopeptides against spoiling germs in foods BABT
Djadouni,Fatima; Kihal,Mebrouk.
The objective of this study was to isolate LAB from dairy, meat products and agro-industrial wastes and to investigate their antagonist activity. A total of 141 isolates were screened for the inhibitory effect on ten indicator strains in the agar spot test. Results showed that strain LBbb0141 contained antimicrobial compound with wide spectrum that inhibited the growth of ten indicator Gram-positive and Gram-negative strains. The bacteriocin activity attained its maximum value using the MRS agar at initial pH 7.5 and 30°C incubation temperature.
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Lactobacilli; Enterocoquess; Leuconostoc sp; Bacteriocins activities; Indicators microorganisms; Listeria innovii; Growth media; PH; Temperature.
Ano: 2012 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-89132012000300015
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional